Hitsausrobottiaseman menetelmäsuunnittelija

Lehtosen Konepaja Oy on vuonna 1923 toimintansa aloittanut raskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja. Kokemäen Peipohjassa sijaitseva konepaja työllistää noin 140 alan ammattilaista. Toimimme yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa toimittaen tuotteita loppukäyttäjille ympäri maailmaa.

Haemme kesällä valmistuvalle 200 m² hitsausrobottiasemalle

Hitsausrobottiaseman menetelmäsuunnittelijaa

Tehtäväsi on vastata hitsausrobottiaseman käyttöönotosta, kannattavuudesta sekä toiminnan kehittämisestä. Olet koulutukseltasi koneinsinööri tai omaat vastaavat taidot. Olet mahdollisesti hitsauskoordinaattori, mutta myös IWE tai IWS pätevyydet edesauttavat työssä onnistumista.

Toimit esimiehenä kolmelle operaattorille. Edellytämme sinulta halua kehittyä sekä motivoitunutta asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn uusissa nykyaikaisissa toimitiloissa, sekä kilpailukykyisen palkan etuineen.

Yhteydenotot ja hakemukset Elise Kantoniemi p.040 531 6292 tai elise.kantoniemi@evoluo.fi

Takaisin ajankohtaista-palstalle