Tuotantopäällikkö

Oy Labcor Ab sijaitsee Hämeenkyrössä. Valmistamme pitkällä kokemuksella vaativia teräsrakenteita rakennusteollisuuteen sekä muille teollisuuden aloille. Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt Ikaalisiin

Tuotantopäällikköä

 

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennus- tai koneinsinöörin koulutus sekä tuntemusta teräsrakentamisesta. Omaat vankan kokemuksen tuotannon johtamisesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Vastaat tuotannon toiminnasta ja henkilöstöstä. Työhösi kuuluvat myös laadunvalvonta ja materiaalihankinnat sekä urakkalaskenta. Hallitset sujuvasti englannin kielen niin suullisen kuin kirjallisen taidon.

Toimipaikkasi sijaitsee Ikaalisissa mutta työskentelet yhteistyössä myös Kyröskosken toimipisteen kanssa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elise Kantoniemi Evoluo Oy:stä, 040 531 6292. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2017 mennessä osoitteeseen elise.kantoniemi@evoluo.fi

Takaisin ajankohtaista-palstalle