Taloushallinnon moniosaaja

Oy Labcor Ab sijaitsee Hämeenkyrössä ja tuotantotilat ovat Ikaalisissa. Valmistamme pitkällä kokemuksella vaativia teräsrakenteita rakennusteollisuuteen sekä muille teollisuuden aloille. Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Toimintamme laajentuessa haemme

Taloushallinnon moniosaajaa

 

Sinulla on tehtävään soveltuva laskentatoimen koulutus ja käytännön kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Teräsrakennusalan tuntemus katsotaan eduksi. Vastaat itsenäisesti toimiston ja talouden työtehtävistä. Tehtäväkenttä on monipuolinen sisältäen palkanlaskennan, osto- ja myyntireskontran, kirjanpidon avustavat tehtävät sekä muut päivittäiset taloushallinnon arkeen liittyvät tehtävät.

Olet organisointikykyinen ja työskentelytapasi on oma-aloitteinen sekä käytännönläheinen. Luonteeltasi olet huolellinen ja tarkka, mutta kykenet silti pk-sektorille ominaiseen joustavuuteen työssäsi. Suomen kielen lisäksi käytät sujuvasti myös englantia, sillä työssäsi teet yhteistyötä myös asiakkaiden kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja hakemus 3.9.2017 mennessä osoitteeseen elise.kantoniemi@evoluo.fi. Tiedusteluihin vastaa Elise Kantoniemi numerosta 040 531 6292

Takaisin ajankohtaista-palstalle