Työnjohtaja

Vaativiin teräsrakentamisen ammattilaisiin lukeutuva asiakkaamme hakee palvelukseen alan huippuosaajia joukkoonsa. Kotimaassa ja kansainvälisesti toimiva rakennusalan yritys toimii korkealla tasolla vaativissa kohteissa.

 

Haemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista

Työnjohtajaa

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä tuntemusta teräsrakentamisesta. Omaat vankan kokemuksen tuotannon johtamisesta sekä hitsauksen laadunvalvonnasta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Organisointikyky ja kokonaisuuksien ymmärtäminen käytännön tasolla ovat tärkeitä ominaisuuksiasi.

Vastaat tuotannon toiminnasta ja henkilöstöstä. Työhösi kuuluvat myös laadunvalvonta ja materiaalihankinnat sekä urakkalaskenta. Hallitset sujuvasti englannin kielen niin suullisen kuin kirjallisen taidon.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Petelius Evoluo Oy:stä, 050 524 9471.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen jaakko.petelius@evoluo.fi.

Takaisin ajankohtaista-palstalle