Taloushallinnon ammattilainen

FresCo Ravintolat Oy on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Tänään yritys toimii 9 eri toimipaikassa Raumalla ja Turussa. Henkilöstöravintoloiden lisäksi FresCo Ravintolat tarjoaa palveluita yksityisasiakkaille sekä järjestää yrityksille VIP- ja muita asiakastilaisuuksia. Tuomme palvelumme myös asiakaan luokse.

Haemme joukkoomme

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

 

Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. Työtehtävät muodostuvat päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä, kuten osto- ja myyntireskontran hoidosta, tarjouksien laskemisesta, sekä palkkalaskennasta. Toivomme sinun olevan myös kirjanpitotaitoinen. Hallitset Procountor-ohjelman käytön. Lisäksi sinulla on perustaidot Microsoft Office-ohjelmista (Outlook, Word, Excel ja Power Point). Tuleva työpaikkasi sijaitsee Raumalla.

Odotamme sinulta:

Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen.  Henkilönä olet huolellinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet joustava ja toimit tehokkaasti myös paineen alla. Suomen kielen lisäksi käytät sujuvasti myös englantia.

Tarjoamme sinulle:

Ruoka ja sen ympärille rakentuva kulttuuri ovat meille tärkeitä. Haluamme myös sinun olevan osa yhtenäistä yrityskulttuuriamme, jossa arvostamme niin asiakkaita kuin toisiamme. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja joustavan työn, sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen elise.kantoniemi@evoluo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Elise Kantoniemi numerosta 040 531 6292.

Takaisin ajankohtaista-palstalle