Suunnittelija

Siirtoruuvi Oy on erilaisten ruuvikuljetinten myyntiin, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1977. Olemme osa Lehtosen Konepaja -konsernia. Liikevaihdostamme valtaosa tulee viennistä. Toimitamme tuotteita ympäri maailmaa teollisuuden eri alojen käyttöön. Siirtoruuvi Oy sijaitsee Riihikoskella.

Haemme

 Suunnittelijaa

 

Sinulla on laaja-alainen kokemus suunnittelusta, sekä tuntemusta tuotekehityksestä. Hallitset 3D suunnittelun ja sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin(AMK) tai diplomi-insinöörin koulutus.

Mekaniikkasuunnittelun salat ovat sinulle jo tuttuja, mutta haluat kehittä osaamistasi tuotekehityksessä sekä koko suunnitteluprosessi- ja elinkaarihallinnassa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on kyky toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tehtäviisi kuuluu suunnittelun lisäksi mitoitus- ja huoltokäynnit asiakkaan luona, sekä ostotoiminta.

Mikäli kiinnostuit, lähetä CV ja hakemus osoitteeseen elise.kantoniemi@evoluo.fi.

Tiedustelut 040 531 6292, Elise Kantoniemi.

Takaisin ajankohtaista-palstalle