Lakimies

Asiakkaamme on pääkaupunkiseudulla toimiva lakiasiaintoimisto. Yrityksessä toimii tällä hetkellä kolme lakimiestä. Yritystoiminnan kasvaessa, haemme nyt

Lakimiestä

Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa tai jo enemmän kokemusta omaava luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, oikeustieteen maisterin tai aikaisempi oikeustieteen kandidaatin tutkinto sekä kokemusta lakimiestehtävistä.

Eduksi katsotaan suoritettu tuomioistuinharjoittelu tai vastaava kokemus tuomioistuinprosessista. Vastuualueisiisi kuuluvat muun muassa työsuhteiden päättämiseen, yhteistoimintamenettelyyn, työsyrjintään sekä työsuhteen ehtoihin ja niiden muutoksiin liittyvät kysymykset. Myös sopimusoikeudelliset asiat tulevat olemaan osa tehtäväkenttääsi.


Arvostamme yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.10.2022 osoitteeseen elise.kantoniemi@evoluo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Elise Kantoniemi 040 531 6292

Takaisin ajankohtaista-palstalle