Talouspäällikkö

Asiakkaamme on Satakunnan alueella toimiva teknologiateollisuuden yritys. Yrityksen liikevaihto on noin 16 MEUR ja työntekijöitä noin 80 henkeä.

Haemme

Talouspäällikköä

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus tuotannollisen yrityksen talouden johtamisesta. Kokemus projektiliiketoiminnan taloudesta katsotaan eduksi. Hallitset nykyaikaisen taloushallinnon tehtäväkentän. Prosessien ymmärtäminen, sekä laajojen kokonaisuuksien hallitseminen auttaa sinua onnistumaan tehtävässä. Talouspäällikkönä toimit johtoryhmän jäsenenä.

Tehtäviisi kuuluvat taloustiimin johtaminen, yhteistyö sisaryrityksen talous- ja liiketoimintajohdon kanssa, kuukausittaisen kirjanpidon sulkeminen, konserniraportointi, sekä budjetin laatiminen yhdessä liiketoimintajohdon kanssa. Muita tehtäviäsi ovat muun muassa kassavirtaennuste ja -raportointi, käyttöpääoman optimointi yhdessä liiketoimintajohdon kanssa. Kulujen oikea kuukausittainen ja tilikausittainen jaksotus ja myynti- ja ostoreskontran seuranta ja analyysit sekä projektien sulkeminen ja analyysit talouden näkökulmasta kuuluvat myös tehtäviisi.

Haluat kehittyä ammatillisesti ja pysyä ajan tasalla osaamisesi suhteen.Sinulla on näkemystä ja kykyä haastaa sekä kehittää kanssamme talouden ja raportoinnin prosesseja. Viihdyt myös rutiinitehtävien parissa ja aikaisempaan kokemukseesi sisältyy mahdollisesti taloushallinnon tehtäviä käytännön tasolla.

Henkilönä olet strateginen, analyyttinen ja näkemyksellinen tiimipelaaja. Asenteeltasi olet hands-on-tyyppi, jolla on halu olla lähellä liiketoimintaa. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Sinulla on hallussa modernin taloushallinnon työkalut – ERP- ja raportointityökalut (esim. IFS/Dynamics 365, PowerBI, Cognos tai vastaavat) ja Office 365.

Tarjoamme

  • Tiimin tuen ja hyvän yhteishengen
  • Uuden ajan tasalla oleva ERP-järjestelmän
  • Laajat työterveyspalvelut ja työntekijävakuutukset
  • Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
  • Vuosittaisen budjetin tiimin ja oman osaamisen kehittämiseen
  • Liukuvan työajan ja mahdollisuuden joustavaan hybridityöskentelyyn

Työmme laadukas hoitaminen on yhteistyötä, jossa jokaisen osuus on arvokas ja tärkeä. Työyhteisönä tuemme toisiamme ja huolehdimme ihmisten hyvinvoinnista. Vaalimme yhdessä avointa ja mutkatonta ilmapiiriä. Yhteydenotot ja hakemukset mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.10.22 mennessä. Elise Kantoniemi 040 531 6292 tai elise.kantoniemi@evoluo.fi

Takaisin ajankohtaista-palstalle