Yritys

Kehityskumppani strategisten tavoitteiden saavuttamiseen ja kilpailukyvyn kehittämiseen

Räätälöidyt valmennukset, kehitysohjelmat ja työpajat auttavat kehittämään yrityksen toimintaa ja vahvistamaan henkilöstön osaamista muuttuvassa toimintaympäristössä. Monipuolinen, pitkä kokemus ja osaaminen varmistavat parhaiden ratkaisujen löytämisen ja niiden tehokkaan käytäntöön viennin.

Emme jätä asioita puolitiehen. Palveluihimme sisältyy aina tarvittava tuki ja jälkiseuranta.

 

Arvot

Jatkuva kehittyminen – Ihmisen elämän mittainen kehitys ja kyky uudistua ovat myös yrityksen tärkeä menestystekijä.

Arvostus – Asiakkaiden, mutta myös kaikkien ihmisten arvostus luovat hyvät puitteet luottamukselliselle yhteistyölle.

Positiivisuus – Asioita voi tehdä otsa rypyssä, mutta positiivinen asenne johtaa nopeammin parempiin tuloksiin. Positiivisuus lisää energiaa ja innovatiivisuutta ympärilleen.

Kokemus

Pitkä ja monipuolinen kokemus yrityksen eri osa-alueiden kehittämisestä ja niiden käytäntöön viemisestä. Toimialoina mm. Metalli- ja teknologiateollisuus, pakkaus- ja elintarviketeollisuus, kaupanala, rakennusala, elektroniikkateollisuus, sekä energia- ja sähköntuotanto.

Toimintatapa

Asioiden ajatteleminen otsa rypyssä ei johda aktiiviseen toimintaan. Ihmistä arvostava, positiivinen ja käytännönläheinen toimintatapa johtaa parhaiten tuloksiin. Ihmiset ja vanhat toimintamallit eivät muutu helposti, siksi tärkeitä ovat seuranta, mentorointi, kannustus ja joskus myös pieni potkiminen eteenpäin. Kaikki ihmiset ovat erilaisia, siksi on valittava jokaiselle ihmiselle ja yritykselle paras toimintatapa.