Koneistamon työnjohtaja

Lehtosen Konepaja Oy on vuonna 1923 toimintansa aloittanut raskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja. Kokemäen Peipohjassa sijaitseva konepaja työllistää n. 140 alan ammattilaista.

Lehtosen Konepaja on LEKO Group konsernin perustajayritys. Vuonna 2012 yritysoston myötä joukkoon liittyi Siirtoruuvi Oy, vuonna 2017 Vilmet Oy ja vuonna 2021 perustettu LEKO Fans Oy.

Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien koneistettavien osien valmistus.

Etsimme pitkäaikaista tekijää vakituiseen työsuhteeseen

Koneistamon työnjohtaja

LEKO Groupilla on erittäin moderni ja kattava konekanta, joka mahdollistaa monipuoliset toimitukset ja laadukkaat tuotteet. Työympäristö on nykyaikainen ja uudistamme konekapasiteettiamme jatkuvasti.

Tehtävässäsi vastaat koneistamon päivittäisestä esimiestyöstä sekä valmistusprosessien sujuvuudesta. Vastuullasi on henkilöresurssien koordinointi vaihtelevissa kuormitustilanteissa ja tuotannon läpimenoaikojen varmistaminen sovituissa aikatauluissa. Toimit esimiehenä noin 30 henkilölle.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset jämäkän ja vastuullisen otteen esimiestehtäviin. Sopeudut vaihteleviin tuotantotilanteisiin nopeasti ja pystyt tarvittaessa priorisoimaan tehtäviä. Säilytät hyvän työotteesi paineen alla ja olet aidosti kiinnostunut kehittämään tuotantoa yhä tehokkaammaksi ja paremmaksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavat työsuhde-edut, mm. laajan työterveyshuollon
  • Hyvän yhteishengen ja ammattitaitoisen työyhteisön
  • Eri elämäntilanteet huomioivan, joustavan työnantajan
  • Työntekijöitä kuunnellaan ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa itse työhön ja työympäristöön.
  • Mahdollisuus kehittää itseään sekä osaamistaan haastavien ja mielekkäiden töiden parissa.

Emme edellytä aiempaa kokemusta työnjohdontehtävistä, joten tämä voi olla myös mahdollisuus kokeneen koneistajan urakehitykselle.

Hakeminen

Tiedusteluihin vastaa Elise Kantoniemi, Evoluo Oy, Puh. 0405316292.

Laita hakemuksesi ja CV osoitteeseen Elise Kantoniemi@evoluo.fi

Takaisin ajankohtaista-palstalle