Hitsausrobottiaseman menetelmäsuunnittelija

Lehtosen Konepaja Oy on vuonna 1923 toimintansa aloittanut raskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja. Kokemäen Peipohjassa sijaitseva konepaja työllistää noin 140 alan ammattilaista. Toimimme yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa toimittaen tuotteita loppukäyttäjille ympäri maailmaa.

Haemme kesällä valmistuneelle 200 m² hitsausrobottiasemalle

 

Hitsausrobottiaseman menetelmäsuunnittelijaa

 

Tehtäväsi on vastata hitsausrobottiaseman toiminnasta, kannattavuudesta sekä toiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Tavoitteena on tulevaisuuteen suuntaava hitsaavan tuotannon järkeistäminen robotiikan avulla, jossa nyt hankittu robottiasema on vasta ensimmäinen vaihe.

Olet koulutukseltasi koneinsinööri tai omaat vastaavat taidot. Olet mahdollisesti hitsauskoordinaattori, mutta myös IWE tai IWS pätevyydet edesauttavat työssä onnistumista.

Toimit esimiehenä kolmelle operaattorille. Edellytämme sinulta halua kehittyä sekä motivoitunutta asennetta. Tukenasi toimivat hitsaavan tuotannon työnjohto sekä muut tuotannosta vastaavat kollegat.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn uusissa nykyaikaisissa toimitiloissa. Henkilöstön viihtyvyys on meille tärkeää ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elise Kantoniemi Evoluo Oy:stä, 040 531 6292.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen elise.kantoniemi@evoluo.fi

Takaisin ajankohtaista-palstalle