Taloushallinnon asiantuntija

LEKO Group Oy aloittaa 1.1.2023 emoyhtiönä LEKO Group-konsernissa. Lehtosen Konepaja on LEKO Group-konsernin perustajayritys. Lehtosen Konepaja Oy on vuonna 1923 toimintansa aloittanut raskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja. Kokemäen Peipohjassa sijaitseva konepaja työllistää n. 120 alan ammattilaista. Yritysostojen myötä joukkoomme on liittynyt Siirtoruuvi Oy, TK-Vilmet Oy ja LEKO Fans Oy. LEKO Group Oy:ssä hoidetaan konsernin hallinto. LEKO Group-konserni työllistää yhteensä noin 200 henkilöä.

Etsimme

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana taloushallintotiimiä. Hoidat palkkoihin sekä työajan- ja kulunvalvontajärjestelmiin liittyvää asiakaspalvelua ja neuvontaa. Palkanlaskijan päivittäisten tehtävien lisäksi asioit mm. vakuutusyhtiön ja Kelan kanssa sekä tarkastat työtunteja ajanhallintasovelluksessa.

Toimenkuvaasi kuuluu myös päivittäisten talousasioiden hoitaminen muun muassa tiliotteiden käsittely, reskontrien hoito, matkalaskujen ja palkkojen käsittely ja maksatus sekä kuukausittaiseen raportointiimme liittyvät täsmäytykset ja jaksotukset sekä raportoinnit mm. verohallinnolle. Teet läheisesti yhteistyötä taloustiimin muiden jäsenten kanssa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen työskentelyote, tiimityöhenkisyyttä sekä hyvää MSOffice-ohjelmien osaamista. Tulet toimeen suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Eduksi katsomme Mepco-palkanlaskentajärjestelmän tuntemuksen.

Tarjoamme

– Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
– Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat
– Kattavat työterveyshuollon palvelut
– Lounas- ja liikuntaedun

Työ on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Kokemäellä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat olla osana perinteikkään yrityksen toisiaan kannustavaa työyhteisöä lähetä hakemuksesi 22.1.2023 mennessä osoitteeseen elise.kantoniemi@evoluo.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Elise Kantoniemi numerosta 040 531 6292.

Takaisin ajankohtaista-palstalle